Kesän toimintaviikkojen ilmoittautuminen

Piikkiön MLL:n toimintaviikot on tarkoitettu pienille koululaisille, ensisijaisesti 1.-2.-luokkalaisille, mutta myös eskarilaisia ja vanhempia koululaisia voidaan ottaa mukaan, jos paikkoja on.

Toimintaviikkoon sisältyy monipuolisen ohjelman lisäksi ruokailu sekä jokin retkikohde.

Päivä alkaa Nuppulassa klo 9.00 ja loppuu klo 15.00.

Viikot ovat seuraavat; 4.–8.6. ja 11.-15.6. sekä 18.-22.6.2018

Lapsen voi ilmoittaa yhdelle tai useammalle viikolle. lmoittautuneille tarkemmat tiedot sähköpostitse.

Hinnasto:

70 euroa Piikkiön MLL:n jäsenille, muille 80 euroa / viikko.

50/55 euroa viimeinen viikko.

MLL:n jäseneksi voit liittyä täällä. MLL Piikkiön paikallisyhdistyksen jäsenmaksu on 25 euroa vuodessa.
Katso myös muut vuoden 2018 jäsenedut täältä.

Paikkatilanne 14.5.:

VIIKKO 1: TÄYNNÄ, 2 varasijalla

VIIKKO 2: TÄYNNÄ, 2 varasijalla

VIIKKO 3: 3 vapaata paikkaa

Mikäli ryhmä tulee täyteen, otamme ilmoittautumisia vielä varasijoille.

Ohjelmarunko:

VIIKKO 1:
Pelataan hirviösuunnistusta, käydään Pappilanmäen metsässä seikkailemassa ja koulun kentällä pelaamassa. Lisäksi tehdään retki myöhemmin päätettävään (lähi)kohteeseen.

VIIKKO 2:
Leikitään kepparileikkejä, järjestetään leikkimieliset olympialaiset ja kävellään Linnavuoren laavulle, missä mm. grillataan vaahtokarkkeja. Lisäksi tehdään retki myöhemmin päätettävään (lähi)kohteeseen.

VIIKKO 3
Tällä viikolla on paljon pikkulegoja käytössä, etsitään kapteeni Mustaparran aarretta vihjeiden ja kartan avulla ja käydään retkellä ennen juhannuksen viettoon lähtöä.

Joka päivä ulkoillaan satoi tai paistoi ja joka viikko leivotaan tai kokataan jokain yhdessä. Viikkoihin kuuluu myös vapaata leikkiä, piirtämistä, askartelua ja pelien pelaamista lasten toiveita kuunnellen. Vietämme aikaa Nuppulassa sekä lähimaastossa ja säästä riippuen voi ohjelma hieman muuttua. Oikeus muutoksiin pidätetään.

Tervetuloa mukaan ja tervetuloa kesä!

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.