Toimintaviikot

Kesän toimintaviikot järjestetään tuttuun tapaan Perhekeskus Nuppulassa.

Piikkiön MLL:n kesän toimintaviikot on tarkoitettu pienille koululaisille, ensisijaisesti 1.-2.-luokkalaisille, mutta myös eskarilaisia ja vanhempia koululaisia voidaan ottaa mukaan, jos paikkoja on.

Toimintaviikkoon sisältyy monipuolisen ohjelman lisäksi ruokailu sekä retkiä lähikohteisiin.

Toimintaa on tarjolla 8.6.-9.7.2020 aina maanantaista perjantaihin klo. 8:30-15:30. (HUOM! Ei juhannusviikon perjantaina)

Yksi lisäviikko tullut tarjolle elokuulle 3.8.-7.8. .

Ilmoittautuminen tapahtuu nettisivujemme kautta. Lapsen voi ilmoittaa yhdelle tai useammalle viikolle.

Viikon hinta (4 päivää) on jäsenillemme 60 euroa ja muille 80 euroa.

Viikon hinta (5 päivää) on jäsenillemme 75 euroa ja muille 100 euroa.

Nuppula sijaitsee osoitteessa Kirkkopuistontie 5, 21500 Piikkiö.

Mikäli sinulla on kysyttävää tai haluat esimerkiksi ilmoittaa muutoksista voit olla yhteydessä suoraan toimintaviikkojen vetäjään Heidiin sähköpostilla:  heidi.haapakorva@gmail.com

Ilmoittautuminen kesän 2020 toimintaviikoille:

Toimintaviikko toteutuu jos osallistujia on vähintään seitsemän (7) per viikko. Ilmoitamme paikan saaneille sähköpostitse. Kun olet saanut vahvistuksen on paikka sitova. Pyrimme vahvistamaan viikot aina kaksi viikkoa ennen niiden alkua.

Täytäthän lomakkeen lopusta myös lasta koskevan kuvausluvan. Toimintaviikoilta otettuja kuvia voidaan julkaista internetsivuillamme ja käytetään mahdollisesti myös mm. tulevien toimintaviikkojen mainonnassa.

Vko 24 : ilmoittautuminen päättynyt (toteutuu)

Vko 25: ilmoittautuminen päättynyt (toteutuu)

Vko 26: paljon tilaa, vielä 8.6. asti aikaa ilmoittautua (toteutuu)

Vko 27: paljon tilaa (toteutuminen vielä epävarmaa)