Toimintaviikot

Talviloman toimintaviikko järjestetään Nuppulassa, osoite Kirkkopuistontie 5, Piikkiö.

Tuttuun tapaan toimintaviikot on ensisijaisesti tarkoitettu 1. ja 2. luokkalaisille, mutta mikäli paikkoja jää voimme ottaa myös eskarilaisia tai isompia koululaisia. Lapsi voi osallistua koko viikon ohjelmaan tai vain osaksi viikkoa. Koko viikon hinta on 75 euroa jäseniltä ja 95 euroa muilta. Jäsenille yhden päivän hinta on siis 15 euroa ja ei jäsenille 19 euroa. Toimintaa on tarjolla koko päiväksi klo. 8-16.

Hiihtoloman toimintaviikoilla vetäjänä toimii Heidi Haapakoski ja Heidin apuna myös kaksi reipasta 9-luokkalaista.

Tulevan toimintaviikon ohjelma:

Ulkoilemme kaksi kertaa päivässä ja retkeilemme lähimetsissä, tutkien Piikkiön metsiä yhdessä. Mikäli lunta saadaan niin käymme myös pulkkailemassa. Jokaiseen päivään kuuluu lisäksi pieni askartelu ja leikkihetket.

Maanantai, leipomista ja temppurata

Tiistai, kuvasuunnistusta Piikkiössä

Keskiviikko, pitsan tekoa

Torstai, retki laavulle

Perjantai, oman lelun päivä ja temppurata

Ilmoittautuminen toimintaviikoille 17.2.-21.2.2020:

Toimintaviikko toteutuu jos osallistujia on vähintään seitsemän (7) per päivä. Ilmoitamme paikan saaneille sähköpostitse.

Täytäthän lomakkeen lopusta myös lasta koskevan kuvausluvan. Toimintaviikoilta otettuja kuvia julkaistaan internetsivuillamme ja käytetään mahdollisesti myös mm. tulevien toimintaviikkojen mainonnassa.

Jäsenyys *
Mille päiville lapsi osallistuu? *