Toiminta

Teemme yhteistyötä Kaarinan kaupungin eri tahojen kanssa, erityisesti varhaiskasvatuksen, sosiaali- ja nuorisotoimen, kansalaistoiminnan sekä neuvolan kanssa. Lisäksi toimimme yhteistyössä yritysten ja muiden yhdistysten kanssa kuten esimerkiksi Piikkiö Päivät ry ja MLL Kaarinan paikallisyhdistys.

Järjestämme paikallisten lapsiperheiden sekä lasten ja nuorten omien toiveiden mukaan erilaisia tapahtumia, kerhoja ja koko perheen yhteisiä retkiä. Pyrimme järjestämään esimerkiksi discoja alakouluikäisille, lastentarvikkeiden kirpputoreja ja koko perheelle tarkoitettuja tapahtumia.

Kahvilatoiminta Nuppulassa kerää viikoittain kävijöitä leikkimään, askartelemaan ja vaihtamaan kuulumisia keskenään.

Vakiintunutta kerhotoimintaa on jo usean vuoden ajan järjestetty puutyökerho. Se on tarkoitettu 3 - 7-vuotiaille lapsille ja toimintaan osallistutaan oman aikuisen kanssa. Kerhon ohjaajina toimivat vapaaehtoiset isät.

Yhdistyksemme osallistuu mahdollisuuksien mukaan myös paikkakunnalla järjestettäviin muihin tapahtumiin, joita ovat mm. Piikkiö Päivät ja Kirismäkipäivä sekä Piikkiön joulukadun avajaiset.

Yhdistyksemme jakaa keväällä 20 euron stipendit 7. luokan tyttö- ja poikaoppilaalle perusteena reippaus ja rehtiys.

Kylämummi- ja vaaritoimintaa pyritään järjestämään mahdollisuuksien mukaan. He voivat osallistua Perhekeskus Nuppulan toimintaan halukkuutensa ja jaksamisensa mukaan. Kylämummit- ja vaarit voivat olla apuna esim. perhekahvilassa, retkillä ja tapahtumissa ja voivat pitää muutaman tunnin lastenhoitokertoja.

Synttäripalvelu

Voit järjestää Nuppulassa lapsellesi myös synttärit!

Juhlat kestävät puolitoista tuntia ja mukaan mahtuu 12 juhlijaa. Tilavuokra 25 euroa. Tarjottavat synttärisankarin perhe tuo tullessaaan.

Tiedustelut ja varaukset:

Janessa Kaukomo, janessa.kaukomo@gmail.com, 0445234542

MLL:n hoitajavälitys

MLL:n hoitajavälityksestä perhe voi tilata lapselle hoitajan kotiin omien tarpeidensa mukaan. Hoitajan palkkaaminen voi tulla tarpeeseen esimerkiksi lapsen tai vanhemman sairastumisen, vanhemman työmatkan tai vanhempien harrastus/hengähdystauon takia.

Kaarinan kaupunki on tehnyt sopimuksen MLL:n kanssa, joten kaikilla Kaarinalaisilla on mahdollisuus käyttää tätä lastenhoitopalvelua.

Hoitajavälitys on avoinna arkisin klo 8.00-13.00

Tilaukset p. 02-2354720 tai netistä: varsinaissuomenpiiri.mll.fi/perheille/lastenhoito/

Kuvia tapahtumista

Toimintaamme tukemassa: