Perhekahvila ja perhekerho

Perhekahvila ja perhekerho ovat lasten ja aikuisten kohtaamispaikkoja, joissa on mahdollisuus tutustua samanlaisessa elämäntilanteessa oleviin.

Vauvaperhekahvila

Vauvakahvila on vauvojen ja aikuisten kohtaamispaikka.

Isä-lapsitoiminta

Isä-lapsitoiminta on käynnistynyt Piikkiössä. Isä - lapsi puutyökerho starttasi jälleen lokakuussa 2013 kokoontuen kerran kuussa kolmesti vuoden aikana.

Kansainvälinen toiminta

Keräämme avustuskuormaa Viroon yhtiestyössä avustuspalvelu Adan kanssa. Otamme vastaan pahvilaatikoihin tai suljettuihin muovipusseihin pakattuja hyväkuntoisia lastenvaatteita. Toinen kohteemme on Gundjurn kyläkoulu Badibun kylässä ja S.D.A. Education Centre. Sinne ohjataan myös vaatteita sekä erityisesti taloustavaraa kuten mukeja ja lusikoita. Lahjoitukset voi toimittaa Nuppulaan.

Synttäripalvelu

Juhlat kestävät puolitoista tuntia ja mukaan mahtuu 12 juhlijaa. Juhlat maksavat 50 € (käteisellä). Hinta sisältää tilan ja ohjauksen, mutta tarjottavat synttärisankarin perhe tuo tullessaan. Lastenhoitajamme suunnittelevat ja toteuttavat ohjelman Nuppulassa. Pelkkä tilavuokra 25 €. Tiedustelut ja varaukset: katriina.ukonmaanaho(at)gmail.com.

Piikkiö Päivä

Yhdistyksemme on ollut mukana järjestämässä Piikkiö Päiviä ja olemme Piikkiö Päivät ry:n yksi yhdistysjäsen. Olemme lisäksi osallistuneet Piikkiön joulunavaukseen heti ensimmäisestä joulunavauksesta asti.

Lisäksi

- Paikalliset tapahtumat ja tempaukset

- Kirpputorit

- Diskot

- Retket

- Koululaisten kerhot

- Lasten kaitsennat

Teemme yhteistyötä Kaarinan kaupungin eri tahojen kanssa, erityisesti varhaiskasvatuksen, sosiaali- ja nuorisotoimen, kansalaistoiminnan sekä neuvolan kanssa. Lisäksi toimimme yhteistyössä yritysten ja muiden yhdistysten kanssa kuten esimerkiksi Piikkiö Päivät ry:n ja MLL Kaarinan paikallisyhdistyksen kanssa.

Järjestämme paikallisten lapsiperheiden sekä lasten ja nuorten omien toiveiden mukaan erilaisia tapahtumia, kerhoja ja koko perheen yhteisiä retkiä. Pyrimme järjestämään esimerkiksi diskoja alakouluikäisille, lastentarvikkeiden kirpputoreja ja koko perheelle tarkoitettuja tapahtumia.

Perhekahvila ja vauvaperhekahvilat Nuppulassa keräävät viikoittain kävijöitä leikkimään, askartelemaan ja vaihtamaan kuulumisia keskenään.

Vakiintunutta kerhotoimintaa on jo usean vuoden ajan järjestetty puutyökerho. Se on tarkoitettu 3 - 7-vuotiaille lapsille ja toimintaan osallistutaan oman aikuisen kanssa. Kerhon ohjaajina toimivat vapaaehtoiset isät.

Terhokerhotoiminta on eri yhdistysten kanssa yhteistyössä järjestettävää eri ikäisten avointa kohtaamista tukevaa toimintaa. Terhokerhotoimintaa järjestetään Piikkiössä noin neljä kertaa vuoden 2018 aikana yhteistyössä MLL Kaarinan paikallisyhdistyksen kanssa.

Yhdistyksemme osallistuu mahdollisuuksien mukaan myös paikkakunnalla järjestettäviin muihin tapahtumiin, joita ovat mm. Piikkiö Päivät ja Kirismäkipäivä sekä Piikkiön joulukadun avajaiset.

Yhdistyksemme jakaa keväällä 20 euron stipendit 7. luokan tyttö- ja poikaoppilaalle perusteena reippaus ja rehtiys.

Yhdistyksemme jatkaa myös vaate- ja tavara-avustusten keräämistä Gambiaan, Afrikkaan, Gunjurin kylään ja Gunjurin kyläkoululle (Badibun kylässä). Keräämme vaate- ja tavara-avustukset Nuppulan alakerrassa olevaan varastoon, mistä ne ohjataan avustuskohteisiin.

Kylämummi- ja vaaritoimintaa pyritään järjestämään mahdollisuuksien mukaan. He voivat osallistua Perhekeskus Nuppulan toimintaan halukkuutensa ja jaksamisensa mukaan. Kylämummit- ja vaarit voivat olla apuna esim. perhekahvilassa, retkillä ja tapahtumissa ja voivat pitää muutaman tunnin lastenhoitokertoja.

Toivotamme Sinut ja perheesi tervetulleeksi mukaan tapahtumiin ja toimintaan!

Toimintaamme tukemassa:

Piikkiön Lions Ladyt