Yhdistyksemme

Yhdistys kuuluu Mannerheimin Lastensuojeluliittoon ja Varsinais-Suomen piiriin. Mannerheimin Lastensuojeluliitto on valtakunnallinen lapsiperheiden etuja ajava ja palveluja tuottava kansalaisjärjestö. MLL:n Piikkiön paikallisyhdistys on perustettu v. 1924.

Yhdistyksen tarkoituksena on toimialueellaan edistää lasten, nuorten ja lapsiperheiden perusturvallisuutta, hyvinvointia ja tervettä kehitystä. Tavoitteena on tarjota laadukasta ja MLL:n arvojen mukaista paikallista toimintaa Piikkiössä.Toimipisteemme Perhekeskus Nuppula on aloittanut toimintansa v. 1992 Piikkiön vanhalla lääkäritalolla. Tällä hetkellä toimimme vanhassa Lounetin talossa hautausmaan takana.

Jäsenyys

Liittymällä jäseneksemme olet mukana toteuttamassa ja tukemassa toimintaamme. Lisäksi saat jäsenetuna alennuksia tapahtumistamme, kerhoistamme ja muusta toiminnastamme.

Kannatustuotteita MLL:n verkkokaupasta!

MLL:n verkkokauppaan