Perhekahvilat


Vauvaperhekahvila


Vauvakahvila on suunnattu vauvoille vastasyntyneistä kaksivuotiaiksi. Ohjelmassa on rauhallista kahvittelua ja vertaisseuraa. Kahvilassa voi käväistä omien aikataulujen mukaan tai viettää koko kaksituntisen. Toiminta tapahtuu Nuppulassa.  Ikähaarukat ovat suuntaa antavia, myös isommat sisarukset ovat tervetulleita.

Ohjaajina  vauvakahvilassa toimivat Janessa ja Julia .
Iltaperhekahvila


Kahvila on suunnattu lapsille vauvoista alle kouluikäisiin. Jokaiselle osallistujalle on tarjolla maksuton väli-/iltapala. Ohjelmassa on kahvittelua, askartelua, leikkejä ym. lasten ja aikuisten toiveiden mukaan. Yläkerrassa on hyvin tilaa myös isompien lasten omatoimisille leikeille ja toisessa huoneessa vaikkapa rauhalliselle hiljentymiselle. Ulkonakin voi välillä käydä leikkimässä. 

Voit osallistua joko koko kolmeksi tunniksi, tai vain osaksi aikaa. Osallistuminen kahviloihin ei vaadi ilmoittautumista tai MLL:n jäsenyyttä. 

Ohjaajana iltakahvilassa toimii Hanna Sundqvist Lämpimästi tervetuloa mukaan kahvittelemaan ja tutustumaan ihaniin piikkiöläisiin perheisiin! 


Perhekeskus Nuppula

 Kirkkopuistontie 5
 21500 Piikkiö
mllnuppula@gmail.com

 

MLL:n hoitajavälitys

 

MLL:n hoitajavälityksestä perhe voi tilata lapsen hoitajan kotiin omien tarpeidensa mukaan. Hoitajan palkkaaminen voi tulla tarpeeseen silloin, kun lapsi tai huoltaja sairastuu, työmatkan takia tahi vanhempien harrastus/hengähdystauon takia.

Kaarinan kaupunki on tehnyt sopimuksen MLL:n kanssa, joten Kaarinalaisilla on mahdollisuus käyttää tätä lastenhoitopalvelua.

Hoitajavälitys on avoinna ark. klo 8.00-13.00.

Tilaukset puh. 02 - 235 4720 / netissä  varsinaissuomenpiiri.mll.fi/perheille/lastenhoito/