Perhe- ja vauvaperhekahvila

Perhekahvila

on paikka, jossa vanhemmat tapaavat toisia samassa elämäntilanteessa ja samalla paikkakunnalla asuvia vanhempia. Aikuisille tarjoutuu mahdollisuus keskustella muiden vanhempien kanssa ja samalla lapsilla on seuraa ja mukavaa tekemistä. Perhekahviloissa vanhemmat saavat tukea ja tietoa. Perhekahvilat toimivat suureksi osaksi vapaaehtoisvoimin. Perhekahvilasta vastaavat vuonna 2018 Mira Lahtinen.

Perhekahvila kokoontuu KESKIVIIKKOISIN joka viikko klo 9.30–11.30.

Vauvaperhekahvila

on vauvojen ja aikuisten kohtaamispaikka. Kaikki alle 2 v. vauvat ovat tervetulleita Nuppulaan aikuisen seurassa. Kahvilassa on mahdollisuus tutustua samanlaisessa elämäntilanteessa oleviin ihmisiin ja vaihtaa ajatuksia kahvikupposen ääressä. Vauvaperhekahvilavastaavana elokuu-syyskuu 2018 on Minna Laukkavuori.

Vauvaperhekahvila kokoontuu TIISTAISIN joka viikko klo 9.30–11.30.

Perhekeskus Nuppula

Kirkkopuistontie 5
 21500 Piikkiö
mllnuppula@gmail.com

MLL:n hoitajavälitys

MLL:n hoitajavälityksestä perhe voi tilata lapsen hoitajan kotiin omien tarpeidensa mukaan. Hoitajan palkkaaminen voi tulla tarpeeseen silloin, kun lapsi tai huoltaja sairastuu, työmatkan takia tahi vanhempien harrastus/hengähdystauon takia.

Kaarinan kaupunki on tehnyt sopimuksen MLL:n kanssa, joten Kaarinalaisilla on mahdollisuus käyttää tätä lastenhoitopalvelua.

Hoitajavälitys on avoinna ark. klo 8.00-13.00.

Tilaukset puh. 02 - 235 4720 / netissä  varsinaissuomenpiiri.mll.fi/perheille/lastenhoito/