Perhe- ja vauvaperhekahvila

Perhekahvila

on suunnattu lapsille vauvoista alle eskari-ikäisiin. Ohjelmassa on kahvittelua, askartelua, leikkejä ym. lasten ja aikuisten toiveiden mukaan. Perhekahvilatoiminta on kaikille avoimia viikottaisia maksuttomia leikki- ja vertaistukihetkiä. Toiminta tapahtuu Nuppulassa. Sisäänkäynti kirkon suunnalta tultaessa rakennuksen takapuolelta. Tarjollla on kahvia ja keksejä, joista maksu oman mielen mukaan. Ikähaarukat ovat suuntaa antavia. Leikeissä huomioidaan aina pienimpien tarpeet. 

Perhekahvilasta vastaa vuonna 2018 Mira Lahtinen, p. 0405176486.

Perhekahvila kokoontuu KESKIVIIKKOISIN joka viikko klo 9.30–11.30.


Vauvaperhekahvila

on suunnattu vauvoille vastasyntyneistä kaksivuotiaiksi. Ohjelmassa on rauhallista kahvittelua ja vertaisseuraa. Kahvilassa voi käväistä omien aikataulujen mukaan tai viettää koko kaksituntisen. Toiminta tapahtuu Nuppulassa.  Ikähaarukat ovat suuntaa antavia, myös isommat sisarukset ovat tervetulleita.

Vauvaperhekahvilasta vastaa Sanna Tuomi, p. 0442377782.

Vauvaperhekahvila kokoontuu TIISTAISIN joka viikko klo 9.30–11.30.

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan kahvittelemaan ja tutustumaan ihaniin piikkiöläisiin perheisiin! 

 

Perhekeskus Nuppula

 Kirkkopuistontie 5
 21500 Piikkiö
mllnuppula@gmail.com

 

MLL:n hoitajavälitys

 

MLL:n hoitajavälityksestä perhe voi tilata lapsen hoitajan kotiin omien tarpeidensa mukaan. Hoitajan palkkaaminen voi tulla tarpeeseen silloin, kun lapsi tai huoltaja sairastuu, työmatkan takia tahi vanhempien harrastus/hengähdystauon takia.

Kaarinan kaupunki on tehnyt sopimuksen MLL:n kanssa, joten Kaarinalaisilla on mahdollisuus käyttää tätä lastenhoitopalvelua.

Hoitajavälitys on avoinna ark. klo 8.00-13.00.

Tilaukset puh. 02 - 235 4720 / netissä  varsinaissuomenpiiri.mll.fi/perheille/lastenhoito/