Äitien virtapiiri

• to 2.12.2021 klo 1719:30

🌟🎄Virtapiirin pikkujoulut 🎄🌟 2.12. Kavalton tilalla! Tiedossa hyvää ruokaa ja vapaata keskustelua. Ruokailu alkaa klo 17.30. 🥘🥖🥧

Ilmoittautumiset viimeistään viikkoa ennen eli 25.11. mennessä.

Äitien virtapiiri kuuluu MLL Piikkiön jäsenetuihin, voit kuitenkin tulla tutustumaan yhdeksi kerraksi myös ilman jäsenyyttä.  Jäsenillemme tarjoamme lisäksi tapahtuman ajaksi maksutonta lastenhoitoa Nuppulassa. Pyydämme ilmoittamaan lastenhoitotarpeen viimeistään viikkoa ennen.

Äitien virtapiiri on vertaisopintoryhmä, joka järjestetään Opintokeskus Siviksen tuella. Tarkoituksena on tarjota tukea vanhemmuuteen erilaisten teemojen kautta. Yleensä virtapiirit ovat aina joka kuun ensimmäinen torstai. Seuraa tapahtumaa myös facebookissa, niin saat nopeimmin tiedon seuraavasta tarkasta ajankohdasta, teemasta ja tapahtumapaikasta.