MLL:n jäsenedut 2018

8.3.2018

Liity MLL:n jäseneksi, saat monia etuja!

Yhdistyksemme jäsenmaksu on 25 euroa vuodessa. Sillä tuet MLL:n toimintaa ja saat Lapsemme lehden neljä kertaa vuodessa sekä 10-25% alennuksen esimerkiksi monista hotelleista ja verkkokaupoista.

Liity jäseneksi.

Katso valtakunnalliset jäsenedut.

Varsinais-Suomen piirin alueen omat jäsenedut:

Sokos Hotel Caribia:

Teemakylpylän käyttö 12 € / aikuinen, 7 € / lapsi (3–16-vuotta), ma–to perhelippu 28 € (2 aikuista ja 1–3 lasta), pe–su perhelippu 37€ (2 aikuista ja 1–3 lasta). Hinnat sisältävät alv:n 10 %. Jäsenetuhinnat voimassa 31.12.2018 asti. Kylpylähinta ei ole voimassa koulujen loma-aikoina (vk 1, 8, 42, 43 ja 52) ja arkipyhinä. Muina aikoina ovat voimassa hinnaston mukaiset hinnat. Lisätiedot ja ryhmävaraukset Caribian myyntipalvelusta, puh. 030 687 4000, e-mail: hotelsales.caribia@holidayclub.fi. Edut koskevat MLL:n Varsinais-Suomen piirin alueella toimivien paikallisyhdistyksien jäseniä ja edellyttävät mainintaa jäseneduista sekä jäsenkortin esittämistä kylpylän vastaanotossa sekä ravintolassa.

Leivonta- ja juhlatarvikeliike Confetti Raisiossa -10% alennus kertaostoksesta. Ostosten yhteydessä tulee esittää jäsenkortti.

KlaaraA -10% alennus normaalihintaisista Bio Sculpture -geelikynsistä tai ripsien LVL Enhance -käsittelystä